Gyorsan elkészíthető bélyegző rendelés

Egyszerűen készíthető egyedi bélyegző a Bélyegző rendelés honlapján! A bélyegző a cégek számára ugyan nem kötelező, de egy olyan eszköz, mely jó, ha van, hiszen komolyságot, megbízhatóságot sugall.

Sok vállalkozó, volt ügyfelünk számolt már be arról, hogy partnereik számára sokkal meggyőzőbbé váltak attól a pillanattól, hogy saját bélyegzőiknek pecsétjével készült névjegykártyákat adtak nekik, illetve amikor a szerződésekre pecsétet is nyomtak az aláírásuk mellé. Az emberek fejében tehát azok a vállalkozók, akik rendelkeznek bélyegzővel, sokkal hitelesebbek, mint azok, akik nem. Épp ezért érdemes elkészíttetni a sajt, egyedi bélyegzőt mindenkinek.

A céges szövegbélyegző teljesen személyre szabható, mind a ház, mind pedig a bélyegzőpárna szempontjából. A legtöbb bélyegzőrendeléssel foglalkozó cég honlapján akár azonnal elkészíthetőek. A gyárból minden alkatrész készen érkezik az üzletünkbe, így csak a szöveglemezt kell helyben elkészíteni a megadott adatok alapján. A rendelés leadását követően mindössze 15 perc alatt elkészül a teljes bélyegző, hiszen a szöveglemezt – elkészítése után – csak fel kell ragasztani a bélyegzőre, majd behelyezni a festékpárnát, és már használható is a bélyegző. A dátumbélyegzők elkészítése pedig egyáltalán nem telik időbe, hiszen azokat teljesen készen kapjuk.