Tegye boldoggá a kutyáját, vigye el kutyafuttató pályára!

A kutyatartásról számtalan cikk született már a világon és vitathatatlan tény, hogy kevés olyan állat van, ami ilyen különleges örömet tud nyújtani egy családnak, főleg a gyerekeknek. Legyen az otthonunk házi kedvence angol agár, dalmata, németjuhász vagy berni pásztorkutya, biztosra vehető, hogy jelentős szerepet játszanak a gazdáik életében. Azonban sokak néznek szembe azzal a kihívással, hogy nem könnyű megfelelő mozgásterületet találni, ahol a kutyájuk boldogan tud hosszú perceken keresztül szaladgálni. Főleg abban az esetben, amikor udvar nélküli, emeletes lakások egyikében lakoznak.

A Faberland viszont gondolt a kutyagazdákra és a kutyafuttató megalkotásával lehetőséget biztosít a kutyák és gazdáik minőségi közös kikapcsolódására. Ráadásul a kutyagazdák között is életre szóló barátság jöhet létre, amikor találkoznak egy ilyen közös helyen.

A különböző kutyafuttatásra megalkotott eszközök fejlesztik az állatok ügyességét és kiváló lehetőséget nyújtanak a kutyák energiájának levezetésére. Ezeken belül az akadály, az asztal és a cső nagyon preferált eszközök, hiszen segítségük által növekszik a kutyák magabiztossága és nagyon egyszerűen meglehet őket tanítani feladatok teljesítésére. Az összetettebb kutyaparkok számára további kutyafuttató eszközöket is kínálnak, mint a gyűrű, libikóka, magas/alacsony palló, szlalom és a lyukas fal.

A Faberland által előállított kutyafuttató pályák megtartják minőségüket bármilyen időjárási viszonyok mellett is, továbbá a fémszerkezetek megfelelő kialakítása révén hosszú ideig távol tudja tartani a korróziót a fém felületétől.