Hogyan szerezz örömöt a legjobb karácsonyi ajándék által?

Minden karácsonykor órákon át keresem az ideális karácsonyi ajándékot a listámban szereplő személyek számára.

Miután megházasodtam, a nyomás a legjobb karácsonyi ajándék megtalálására egészen új szintre nőtt. Első karácsonykor házaspárként hihetetlen összeget költöttem (amit nem tudtunk feltétlenül engedni magunknak) ajándékokra, hogy lenyűgözzem a férjem családját. Azt akartam, hogy tetszek nekik, és azt gondolják, hogy minden egyben van. De ezeknek a karácsonyi ajándékoknak a kifizetése arra, hogy emlékezzek, valójában miről kell szólnia ennek a bevett szokásnak.

Míg a karácsonyi szezont gyakran az öröm, a családdal töltött örömteljes idő és a nagylelkűség jellemzi, ha nem vigyázunk, a féltékenység, a harag és a verseny ideje is lehet. Túlhajszoltam magam lelkileg, fizikailag és anyagilag, hogy lenyűgözzem az embereket. Nem ajándékokat kerestem, hogy másokat boldoggá tegyek; ajándékokat adtam, hogy megerősítsem személyes megjelenésemet, és új családom elfogadjon.

Az ajándékozás pedig arról szól, hogy megosztunk másokkal abból a nagylelkűségből, amelyet Jézus mutatott nekünk. Nem arról szól, hogy mennyit vagy mekkora értékű terméket adunk. Szívünk motivációjáról van szó, amikor megosztjuk másokkal, amit Jézus adott nekünk. Krisztus nekünk adott ajándékának túlcsordulásából adva megélhetjük a nagylelkűség örömét, ahelyett, hogy éreznénk a mérés nyomását. Ez a karácsonyi ajándék igazi lényege és a GiftLand csodás személyre szabott termékeket erre a célra. Végül pedig ne feledjük, hogy a karácsonyi ajándék elképzelhetően egy keresztény gyökerű szokás és nem a modern kultúra terméke.