Éjjeliszekrény minden pénztárca számára

Emlékszem, hogy éveket töltöttem éjjeliszekrény nélkül. Úgy éreztük, talán nincs szükségünk egyre, vagy az apró zsámoly vagy szék jól működik, vagy még inkább – nagy kiadás, mert kettőre lett volna szükségünk! Aztán találkoztam egy vintage párral a Marketplace-en 25 dollárért – kettőért!! Sok éven át olyan jól szolgáltak minket, mielőtt átadtuk őket barátainknak, akik túl sokáig voltak éjjeliszekrények nélkül. Új gyártmányokat kaptunk ezt követően, amelyek egy kicsit magasabbak voltak és wow! Micsoda különbséget jelentett ez.
Ideális esetben az éjjeliszekrény tetejének egy szintben kell lennie a matrac tetejével, vagy körülbelül néhány centivel magasabbnak. És ez meglepő különbséget tesz! Sokkal természetesebb az ágyban fekvéskor felnyúlni, hogy megragadjunk valamit, szemben az alábbival. És nem vettem észre, mennyire igaz, amíg nem kaptunk megfelelő méretű éjjeliszekrényeket az ágyunkhoz.
A magasság mellett vannak színkombinációk, amelyekkel szórakozni lehet! Elmúltak azok a napok, amikor az ágynak és az éjjeliszekrénynek tökéletesen meg kell egyeznie. Komolyan. Ne tegyük ezt. Inkább keverjük össze! Ha festett vagy kárpitozott ágyunk van, a lehetőségek széles körben nyitottak a számunkra. Ha az ágy fekete, én szívesen választom a fa színvilágát, ha az ágy fából van, szívesen választok színes bútordarabokat.