Mesésen tiszta és illatozó padlót ígér az AJAX felmosó!

A csodálatos illat egy alapos felmosás után rendkívül kellemesen hat ezeken a forró nyári napokon, amikor az egész ház újra felfrissül a tiszta padló és a levegőben áradó kellemes illatok nyomán.

Ezekben az évszakokban különösen fontos, hogy gyakran és hatásosan mossuk fel otthonunk padlóját, mivel a melegben a különböző fertőzések és egészségtelen anyagok is gyorsabban kerülnek a levegőbe, és terjednek. A megfelelő hatású felülettisztítók kiválasztása és alkalmazása ezért létfontosságú, kulcs szerepet tölt be a lakók egészségének megőrzését illetően.

Az AJAX felmosó különleges és változatos illataival minden bizonnyal az egyik legjobb választás lehet ezen a téren. Nem csupán hatékony, hanem gazdaságos is, ugyanis az AJAX felmosó a nagyobb felületek felmosására higítva, illetve makacsabb szennyeződések eltávolítására akár töményen is alkalmazható. Ilyen módon ezek a tisztítószerek bármilyen makacs szennyeződést könnyűszerrel eltávolítanak, hogy a padló újra ragyogó tisztaságú legyen otthonában.

Az AJAX felmosók különböző virág illatokban kaphatóak, mint például a tavaszi, a pipacs, az orgona és a lagúna virágainak illata. Az ízlés szerint választott AJAX felmosót úgy elegyítjük, hogy 6 liter vízhez 2 kupaknyi padlófelmosószert adagolunk, így tökéletes lesz a hatékonysági és illatozási arány. Az eredmény egy csillogó padló lesz, ami nem ragacsos, nem homályos, hanem tiszta és illatozóan gyönyörű. Így tehát az AJAX felmosó elengedhetetlen tartozéka egy tisztán tartott lakásnak.