B
 

1. Horgászni csak a kijelölt horgászhelyeken lehet érvényes horgászjeggyel és klubtagsági igazolvánnyal rendelkezõknek. Egy horgászhelyen egy horgász két horgászbottal horgászhat.
A horgászhelyek közötti területeken, illetve ahol azt tábla tiltja, horgászni tilos.

2. A horgászat napkeltétől napnyugtáig tart. A napkeltét a közvilágítás lekapcsolása, a napnyugtát a közvilágítás felkapcsolása jelzi.

 

3. A sport horgászjegy ára 1.800,- Ft, a normál horgászjegy ára 3.400,- Ft. A sport jegy ára halat nem tartalmaz, az elvinni kívánt halat ki kell fizetni. A normál jegy ára három kg halat tartalmaz ami szabadon elvihető, az e fölötti mennyiséget elvitel esetén ki kell fizetni.
A hal megfogásakor a szákolás tényét a fogási naplóba azonnal rögzíteni kell, amennyiben a halat a horgász el kívánja vinni. Ellenkező esetben a halat vissza kell engedni. Jelentősen sérült halakat visszaengedni nem lehet. Az elvinni kívánt halat havi áron ki kell fizetni távozáskor. A hal eladási ára halfajonként a recepción megtekinthető.
Távozáskor a recepción mérlegelés és ellenőrzés miatt kötelezően meg kell állni. Az esetlegesen megfogott 10 kg fölötti busát és 30 kg fölötti harcsát nem szabad vissza engedni, az a halőrnek át kell adni.

4. A kifogott méreten aluli halakat azonnal vissza kell engedni

5. A halak etetése csak etetőkosárból történhet.

6. A horgászat rendjét halõrök biztosítják, akik ellenõrzik a horgászjegy meglétét, a fogási napló vezetését, illetve a szák tartalmát. Mindemellett a halõrök feladata a kellemes horgászat biztosítása, így ha bármilyen problémájuk támad, bizalommal fordulhatnak hozzájuk.


7. Az autóval érkezõ horgászok a horgászhelyet megközelíthetik a gépkocsival, de a felszerelés kipakolása után a gépkocsit valamelyik parkolóban kell elhelyezni. A horgászat befejeztével a gépkocsival elmehetnek a felszerelésért, és a recepciónál mérlegelésre kötelesek megállni.

8. A horgász köteles a horgászhelyet tiszta állapotban elhagyni. A keletkezett szemetet a vízparton elhelyezett szeméttárolókban kell elhelyezni

9. A horgásztó egész területén fürödni TILOS!

10. A horgásztó területére állatokat behozni TILOS!

11. A horgászrend megszegése a horgászatból való azonnali, visszatérítés nélküli kizárást vonja maga után.

112. Horgászhely foglalások rendje:
A horgászhelyet elõre le lehet foglalni, személyesen vagy telefonon.
Amennyiben a horgász a jelzett idõre nem érkezik meg, a foglalt helyet más horgász számára kiadjuk érdeklõdés esetén.


13. Fertőtlenítő spray használata kötelező!

 


      Nemes halak méretkorlátozásai:

- Ponty 35 cm
- Süllő 35 cm
- Csuka 40 cm
- Harcsa 55 cm
- Amur 45 cm
- Balin 40 cm

Felsõ méret korlátozás:
- Ponty 8 kg
- Süllõ 4 kg
- Csuka 8 kg
- Harcsa 15 kg
- Amur 10 kg
- Balin 4 kg


 
JÓ FOGÁST ÉS KELLEMES ITT TARTÓZKODÁST KÍVÁNUNK!