Lepjük meg az ünnepeltet kreatív ajándékokkal!

Mindenki ismeri azt a mondást, miszerint jobb adni, mint kapni. Ez fokozottan igaz, ha saját kezűleg készített kreatív ajándékkal lepjük meg a másikat, hiszen ennek üzenet értéke is van: szeretjük a másikat, gondoskodunk róla, odafigyelünk rá annyira, hogy az ajándékára is hosszabb időt szánunk. Ráadásul saját magunknak is hatalmas élmény látni a másik boldog arcát, ahogy kíváncsian bontogatja a két kezünkkel készített meglepetést. Lássunk néhány kreatív ajándék ötletet, amellyel biztos lesz a sikerünk!

Nagymamánk biztosan örülne egy bögrealátétnek. Ha pedig üzenünk is vele, és a szövegét szókirakós betűkockákból állítjuk össze, még különlegessé is varázsoljuk.

Biztosan van olyan barátnőnk, aki imád a konyhában tenni-venni. Meglephetjük egy ízlésesen díszített cserépbe ültetett fűszernövénnyel vagy egyedi vágódeszkával!

Még karácsonyi időszaknak sem kell lenni ahhoz, hogy fahéjrudakkal körberagasztott és szalaggal átkötött gyertyát ajándékozzunk, hiszen kellemes illatának senki, semmikor nem tud ellenállni.

Nagyon ötletes ajándék, ha saját fotókból állítunk össze memóriajátékot. Az pedig már csak hab a tortán, ha egyedi készítésű csomagolásba bújtatjuk.

Férfiaknak készítsünk üvegkabátot! Elegendő hozzá egy kötött pulcsi vagy párnahuzat, melyet formára vágunk és néhány öltéssel összevarrunk.

Ki ne örülne tányér- vagy bögrekészletnek? Az egyszerű fehér porcelánt feldobhatjuk tartós matricával, vagy porcelánra fogó, lemoshatatlan filccel készített rajzzal, és máris megvan a kreatív ajándék.

Konyhatündérek készíthetnek fűszerolajat olívaolajból, fokhagyma, citrom, chili vagy bármilyen zöld fűszernövény hozzáadásával. Egy díszes üvegben szalaggal átkötve nagyon jól mutat.

Ha nincs időnk kézműveskedni, nagyon sok webáruház kínál különböző kreatív ajándékokat, amelyekből kedvünkre válogathatunk.

Láthatjuk, hogy a lehetőségeknek csak fantáziánk szabhat határt. Legyünk bátrak, kreatívak, és ajándékozzunk egyediséget!