ArtWood Studio parketta, hogy mesebeli legyen az otthonod

Neked mi jut eszedbe a parketta szó hallatára? Nekem ArtWood Studio.

 

Mindig is szerettem a valódi fából készült dolgokat, így mikor a lakásunkat felújítottuk csak egy minőségi fából készült padló jöhetett szóba. Szeretem azt a melegséget, azt az egyedi hangulatot, amit ez által lehet megteremteni egy szobában. Persze nem találtam meg elsőre azt, amit kerestem. Vagy a minőséggel volt a gond, vagy megfizethetetlen árakkal találkoztam.

Viszont az egyik barátom javaslatára adtam egy esélyt az ArtWood Studio választékának, hátha itt jobban ráéreznek, hogy mit szeretnék és mit engedhetek meg magamnak. Bámulatos volt, amit náluk találtam. Masszív, igényesen legyártott parketta, gyönyörű színekben, méretekben és mindez pénztárca kímélő áron. Ráadásul aznap még kedvezményt is igénybe tudtam venni, így hát nem is haboztam tovább, hívtam a családom többi tagját is és kiválasztottuk a legideálisabb parkettát.

Azt tudom mondani, hogy számomra még a lerakásának is a munkálata élvezetes volt és csak gyönyörködni tudtunk az eredménybe. Teljesen megújult a lakásunk és hatalmas öröm volt mindig erre a látványra hazatérni. Természetesen egy lakás atmoszféráját a bútorok stílusa és a különböző dekorációs elemek is befolyásolják, viszont ebben a parkettának is nagy szerepe van.

Annak pedig kifejezetten örülök, hogy ez egy hosszú távú megoldás, hiszen azt kell tudni a parkettáról, hogy néhány év használat után is könnyen felújítható. Csupán csak a lakkot kell eltávolítani, amit a felületére helyeztek, újra le kell kenni és ismét egy ragyogó járófelületet kapunk.

Ha neked is erre van szükséged, mindenképp fedezd fel az ArtWood Studio által piacra dobott termékeket és újítsd fel az otthonodat az elképzeléseid szerint!