Többfunkciós babakocsi neked készítve!

A babakocsikkal az volt a gond mindig is, hogy a szülők és a baba aktuális igényeihez nem igazodtak korábban a kocsik, hanem mindig csak a baba aktuális korához próbálták igazítani a dolgokat. A gyerekek növekedésük során már más jellegű babakocsit igényelnek, így jogos, hogy ez alapján alakítják a kocsikat, de ha amiatt kellene folyton kocsit cserélni, akkor félévente válthatnánk. Arról nem is beszélve, hogy a szülők igényei teljesen el lettek feledve idáig.

A gyermek igényein is számos tényező módosíthat, például betegségek, mint például a reflux, mely számos kisbaba életét nehezíti meg. Nekik nem jó a vízszintes felületű babakocsi, nekik kissé emelt kellene, és a szülőnek is folyamatosan figyelemmel kell kísérnie a gyermeket, miközben sétálnak, így hátrafordítható ülésre van szükségük.

Ezen okok miatt is érdemes inkább egy ilyen babakocsiba invesztálni, mely könnyen alakítható a baba igényei szerint.

A mózeskosaras, dönthető ülésű babakocsi tökéletes választás lehet: 3 az 1-ben kialakításának köszönhetően dönthetjük egészen vízszintes helyzetbe, a csecsemők számára, enyhén dőlten a refluxos babáknak és ülő pozícióba is állítható a nagyobb babák számára, akik már nézelődni szeretnének. Ráadásul a mózeskosár le is szerelhető a kocsi vázáról, így akár anélkül is használható.